PALOTUOTTEET MURTOILMAISU VIDEO KULUNVALVONTA VIRRANSYÖTTÖ, KAAPELIT JA LAITTEET OUTLET

Suositut linkit  - Privacy policy

 

 

 

              Tietosuojalausunto ja evästeet

 

 

                        Päivitetty viimeksi 23.5.2018

 

 

              Johdanto

ADI-ALARMSYSTEM Finland Oy [”Yritys”, “meidän”, “me”], sinusta tämän Tietosuojalausunnon mukaisesti keräämiemme henkilötietojen ”rekisterinpitäjä”, on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi.Tässä Tietosuojalausunnossa esitellään toimet, joilla suojaamme henkilötietojasi, kun vierailet jollakin sivustollamme tai sovelluksessa, jossa on linkki tähän Tietosuojalausuntoon [yhdessä ”Sivustomme”] tai kun otat meihin yhteyttä.Siinä kuvataan, miten käsittelemme sinuun liittyviä henkilötietoja, mukaan lukien keräämiemme henkilötietojen tyypit, mihin tarkoituksiin tietoja käytetään, kolmannet osapuolet, joille tietoja jaetaan, ja mahdolliset oikeudet, joita sinulla saattaa olla tällaisiin tietoihin liittyen.Henkilötiedot ovat tietoja tai tietojen yhdistelmiä, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa.

 

Tätä Tietosuojalausuntoa sovelletaan vain, kun vierailet jollakin Sivustollamme, jossa on linkki tähän Tietosuojalausuntoon, tai kun otat meihin yhteyttä esimerkiksi toimittaaksesi meille kommenttisi, tiedustelusi tai asiakastukipyyntösi.Henkilötietoihin, joita sinusta kerätään muiden Yritysten verkkosivustojen, tuotteiden, palveluiden tai mobiilisovellusten yhteydessä [konserniyhtiöidemme tarjoamat verkkosivustot, tuotteet, palvelut ja mobiilisovellukset mukaan lukien], saatetaan soveltaa muita tietosuojalausuntoja.On tärkeää, että luet tämän Tietosuojalausunnon ja kaikki muut mahdolliset tietosuojalausunnot tai muut ilmoitukset, joita saatamme sinulle toimittaa tiettyinä ajankohtina henkilötietojasi kerätessämme tai käsitellessämme, jotta ymmärrät täysin, miten ja miksi käytämme tietojasi.

 

Kun käytät Sivustojamme tai otat meihin yhteyttä, hyväksyt, että voimme käsitellä henkilötietojasi tässä Tietosuojalausunnossa kuvatulla tavalla.Sivustojemme käyttöösi ja kaikkiin tietoihin, joita niidet kautta meille toimitat, sovelletaan kaikkina aikoina tätä Tietosuojalausuntoa ja Sivustoihin sovellettavia ehtoja.

 

 

              TÄRKEÄ HUOMAUTUS EUROOPAN TALOUSALUEELLA [ETA] OLESKELEVILLE HENKILÖILLE:ETA-ALUEELLA ASUVILLA HENKILÖILLÄ SAATTAA OLLA OIKEUS VASTUSTAA OMIIN HENKILÖTIETOIHINSA LIITTYVÄÄ TIETYNTYYPPISTÄ, TÄSSÄ TIETOSUOJALAUSUNNOSSA KUVATTUA KÄSITTELYÄ MUKAAN LUKIEN SILLOIN, KUN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJA OIKEUTETUN ETUMME PERUSTEELLA TAI SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSISSA.SAATAMME JOISSAKIN TAPAUKSISSA OSOITTAA, ETTÄ MEIDÄN ON PAKOTTAVIEN LAILLISTEN SYIDEN VUOKSI JATKETTAVA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYÄ, MISSÄ TAPAUKSESSA EMME OLE VELVOLLISIA TOTEUTTAMAAN PYYNTÖÄSI.

 

Voit siirtyä sinua kiinnostavaan osioon napsauttamalla alla olevia linkkejä:

 

1]    Tietojen kerääminen

2]    Tietojen käyttö

3]    Tietojen käsittelyn oikeusperusta

4]    Tietojen anonymisointi

5]    Tietojen säilytysaika

6]    Tietojen luovuttaminen

7]    Kansainväliset siirrot

8]    Tietosuoja

9]    Evästeet

10] Jäljittämisen kielto

11] Sinun oikeutesi

12] Lapsia koskevat tiedot

13] Linkit muihin verkkosivustoihin

14] Ota yhteyttä

 

1]    Tietojen kerääminen

 

a]    Sinulta suoraan kerätyt tiedot.

Kun käyt Sivustoillamme, saatamme pyytää sinulta henkilötietoja, jotta pyytämäsi palvelu tai tapahtuma voidaan suorittaa. Saatat lisäksi antaa meille joitakin henkilötietoja ottaessasi meihin yhteyttä [esimerkiksi kommentti, tiedustelu tai asiakastukipyyntö] tai kun rekisteröit tilin Sivustojamme käyttääksesi.

 

Sinulta Sivustojemme käyttösi yhteydessä keräämämme henkilötiedot voivat sisältää seuraavia:

             

·         tunnistetiedot, kuten nimesi, tittelisi, yrityksen tai organisaation nimi, sähköpostiosoite, puhelin- ja faksinumerot ja postiosoite [mukaan lukien katuosoite, postitoimipaikka, postinumero ja/tai maa];

·         rekisteröitymistiedot, kuten tiedot, joita toimitat meille rekisteröidessäsi tilin Sivustojamme käyttääksesi [käyttäjänimet ja salasanat mukaan lukien];

·         rekrytointitiedot mukaan lukientyöhakemuksen tai -tiedustelun yhteydessä annetut tiedot [kuten alla kuvataan];

·         markkinointi- ja viestintätiedot mukaan lukien markkinointiasetuksesi ja tiedot tilaamistasi julkaisuistamme;

·         taloustiedot mukaan lukien luottokortin tai muun rahoitustilin tiedot, joiden avulla voimme mahdollistaa Sivustoillamme mahdollisesti tarjottavien Yrityksen tuotteiden ja palveluiden oston;

·         Vientivalvontatiedot, kuten kansallisuus, kansalaisuus ja asuinmaa, joiden avulla voimme määrittää vientivalvontasäännösten mukaisen sopivuutesi tiettyä teknologiaa koskevien tietojen vastaanottoon;

·         Tapahtumatiedot mukaan lukientuotteitamme ja palveluitamme koskevat tiedustelut ja tilaukset ja suorittamiesi ja vastaanottamiesi maksujen tiedot;

·         Tapahtumiin rekisteröitymistä koskevat tiedot mukaan lukien tiedot, joita annat täyttäessäsi sähköisiä rekisteröitymislomakkeita; sekä

·         palautteesi mukaan lukien Sivustojamme ja tuotteitamme ja palveluitamme yleensä koskeva palautteesi.

 

Jos et toimita meille pyydettyjä tietoja, emme ehkä voi tarjota sinulle pyytämääsi palvelua tai suorittaa tapahtumaasi.

 

b]    Sinusta kerätyt tiedot.

Keräämme sinulta Sivustojemme käyttöösi liittyviä tietoja mukaan lukien seuraavat tiedot:

 

·         käyttötiedot mukaan lukien se, miten käytät Sivustojamme, katselemasi sivut, siirrettyjen tavujen määrä, napsautetut linkit, avattu materiaali, Sivuston käyttöpäivä ja -aika, sivusto, jolta siirryit Sivustollemme, ja muut Sivustoillamme suoritetut toiminnot; sekä

·         tekniset tiedot, kuten Internet-protokollaosoitteesi [IP-osoite], selaimesi tyyppi ja valmiudet, kieli ja käyttöjärjestelmäsi.

 

Tietoa Sivustoillamme käytetyistä evästeistä on alla osiossa ”Evästeet”.

 

 

c]    Maantieteelliset tiedot.Saatamme tiettyjen Sivustojen osaltakerätä nimenomaisella suostumuksellasi mobiililaitteesi tarkan reaaliaikaisen sijainnin [maantieteellisen sijainnin].

Näitä tietoja käytetään ainoastaan Sivustojen käyttösi helpottamiseen.

Mobiililaitteesi maantieteellinen sijainti voidaan luovuttaa palveluntarjoajillemme, jotka voivat käsitellä näitä tietoja palveluiden tarjoamiseksi puolestamme.

Kun olet antanut suostumuksesi mobiililaitteesi tarkan reaaliaikaisen sijainnin keräämiselle, voit muokata tätä suostumusta mobiililaitteesi asetuksissa sijaintipalveluiden hallintaa koskevassa kohdassa.

 

d]    Kolmansilta osapuolilta kerätyt tiedot.Saatamme sovellettavan lain rajoissa kerätä sinua koskevia henkilötietoja kolmansilta osapuolilta, kuten sosiaalisen median verkkosivustoilta/sovelluksista, ja yhdistää näitä tietoja sinusta jo säilyttämiimme tietoihin Sivustojemme parantamiseksi ja mukauttamiseksi mieltymystesi mukaan ja muissa tarkoituksissa, jotka esitetään tässä Tietosuojalausunnossa.

 

2]    Tietojen käyttö

Sivustojemme kautta tai yhteydenottosi yhteydessä keräämiämme henkilötietoja voidaan käyttää muun muassa seuraavissa tarkoituksissa:

 

·         Palvelut ja tapahtumat.

Voimme käyttää henkilötietojasi palveluiden toimittamiseen sinulle tai pyytämiesi tapahtumien suorittamiseen, joita ovat muun muassa tietojen toimittaminen hankkimistasi tai muutoin käyttämistäsi Yrityksen tuotteista tai palveluista, hankittujen tuotteiden rekisteröiminen, tuotetilausten käsittely, takuukorvausvaatimusten käsittely, tuoteoppaiden korvaaminen, asiakaspalvelupyyntöihin vastaaminen ja Sivustojemme käytön mahdollistaminen.

·        Liiketoimintamme ja Sivustojemme hallinnointi ja suojelu.

Voimme käyttää henkilötietojasi liiketoimintamme ja Sivustojemme hallinnoinnissa ja suojelussa, kuten vianmäärityksessä, järjestelmän kunnossapidossa, tuessa, raportoinnissa ja tietojen isännöinnissä.

·         Liiketoimintamme, Sivustojemme, tuotteidemme ja palveluidemme parantaminen.

Voimme käyttää henkilötietojasi liiketoiminta-analyysiin tai muihin tarkoituksiin, joilla kehitetään ja parannetaan liiketoimintamme, Sivustojemme ja tuotteidemme ja palveluidemme [uudet tuotteet ja palvelut mukaan lukien] laatua esimerkiksi mukauttamalla Sivustoamme mieltymystesi ja preferenssiesi mukaisesti.

·         Markkinointi.

Voimme käyttää henkilötietojasi sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti ilmoittaaksemme sinulle tuotteista tai palveluista, joista saatat olla kiinnostunut, ja ilmoittaaksemme sinulle tarjouksista, tapahtumista ja uutisista, kyselyistä, erikoistarjouksista ja näihin liittyvistä asioista.

Voit kieltäytyä vastaanottamasta markkinointisähköpostiviestejä maksutta milloin tahansa kaikissa markkinointisähköpostiviesteissä olevan tilauksen peruutuslinkin kautta tai ottamalla meihin yhteyttä tässä Tietosuojalausunnossa annettujen yhteystietojen kautta.

Asuinmaastasi riippuen sinulla saattaa lisäksi olla oikeus kieltäytyä vastaanottamasta muun tyyppistä markkinointiviestintää: lisätietoa saat ottamalla meihin yhteyttä tässä Tietosuojalausunnossa annettujen yhteystietojen kautta.

 

·         Työhakemukset.

Saatat antaa meille työhakemuksesi tai -tiedustelusi yhteydessä tietoa itsestäsi, kuten CV:si, ammatilliset referenssisi, koulutusta ja työhistoriaa koskevaa tietoa sekä ammattivalmennusta ja -sertifikaatteja koskevaa tietoa.

Me ja konsernimme jäsenet voimme käyttää näitä tietoja työhönoton arvioinnissa sekä minkä tahansa muun työhakemuksesi yhteydessä saatavillesi tuodun mahdollisen tietosuojalausunnon tai muun ilmoituksen mukaisesti.

·         Tutkimus ja analyysi.

Voimme käyttää henkilötietojasi tutkimuksessa ja analyyseissä, joiden avulla analysoimme ostomieltymyksiäsi, määritämme tarpeisiisi parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut ja mittaamme sinulle tarjoamamme mainonnan toimivuutta.

Toimeenpano:

Voimme käyttää keräämiämme henkilötietoja petosten, immateriaalioikeuden rikkomusten, ehtojemme rikkomusten, lainvastaisen toiminnan tai muun Sivustojemme väärinkäytön tunnistamiseen ja ehkäisyyn ja tällaiseen toimintaan vastaamiseen.

 

Saatamme sovellettavan lain rajoissa yhdistää Sivustojemme kautta keräämiämme tietoja muihin sinusta säilyttämiimme tietoihin [esimerkiksi tuotteidemme ja palveluidemme käyttöäsi koskevat tiedot] tarjotaksemme sinulle paremman ja johdonmukaisen asiakaskokemuksen tai muissa tarkoituksissa, jotka esitetään tässä Tietosuojalausunnossa.

 

3]    Tietojen käsittelyn oikeusperusta

 

Varmistamme lain niin vaatiessa, että henkilötietojesi käsittelylle on oikeusperusta.Useimmissa tapauksissa oikeusperusta juontuu seuraavista:

 

·         käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa sinulle tarjoamamme palvelut;

·         käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää lainmukaiset velvoitteemme mukaan lukien sovellettavien lakien, asetusten, valtiotason tai osittain valtiotason vaatimusten ja tuomioistuimen määräysten tai haasteiden noudattaminen;

·         käsittely perustuu suostumukseesi henkilötietojesi käsittelystä yhtä tai useampaa tarkoitusta varten [esim. markkinointi]; tai

·         käsittely on välttämätöntä oikeutetun etumme toteuttamiseksi, kuten Sivustojemme, tuotteidemme ja/tai palveluidemme kehittämiseksi ja parantamiseksi asiakkaidemme hyväksi.

 

4]    Tietojen anonymisointi

 

Saatamme anonymisoida henkilötietojasi sovellettavan lain sallimissa rajoissa siten, ettei sinua voida enää tunnistaa kyseisten tietojen perusteella.Anonymisoitujen tietojen ei katsota olevan henkilötietoja, eikä niihin sen vuoksi sovelleta tätä Tietosuojalausuntoa.Voimme kerätä, käyttää ja jakaa anonymisoituja tietoja missä tahansa tarkoituksessa.

 

5]    Tietojen säilytysaika

 

Henkilötietojesi säilytysaika vaihtelee sen mukaan, missä tarkoituksessa niitä käsitellään.Esimerkiksi henkilötiedot, joita tarvitaan tuotteiden ja palveluiden toimittamiseksi sinulle tai pyytämiesi tapahtumien toteuttamiseksi, säilytetään niin kauan kuin olet Yrityksen asiakas.Markkinointitarkoituksissa henkilötietoja säilytetään siihen saakka, kunnes kieltäydyt vastaanottamasta suoramarkkinointiviestintää sovellettavan lain mukaisesti.Jos lähetät työhakemuksen Sivustojemme kautta, säilytämme hakemuksesi tiedot työhakemuksesi yhteydessä saatavillesi tuodun tietosuojalausunnon tai muun ilmoituksen mukaisesti, ellei laissa toisin säädetä.Kaikissa muissa tapauksissa henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojalausunnossa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi, minkä jälkeen ne joko anonymisoidaan [sovellettavan lain sen salliessa], poistetaan tai tuhotaan.

 

6]    Tietojen luovuttaminen

Saatamme jakaa henkilötietojasi valittujen kolmansien osapuolten kanssa sovellettavan lain sallimissa rajoissa muun muassa alla esitetyn mukaisesti.

 

·         Konserniyhtiöt.

Voimme jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöillemme ja konserniyhtiöillemme, kun se on kohtuullisesti välttämätöntä tässä Tietosuojalausunnossa kuvatuissa tarkoituksissa.

·         Palveluntarjoajat.

Voimme jakaa henkilötietojasi yrityksille, joita olemme palkanneet toimittamaan palveluita puolestamme, kuten isännöimään verkkosivustoja, suorittamaan kyselyitä, käsittelemään tapahtumia, analysoimaan Sivustojamme ja suorittamaan analyyseja liiketoimintamme, Sivustojemme ja tuotteidemme ja palveluidemme laadun parantamiseksi. Edellytämme, että nämä palveluntarjoajat suojelevat henkilötietojesi luottamuksellisuutta.

·         Jakelijat ja muut luotetut liiketoimintakumppanit.

Voimme jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka jakelevat tuotteitamme, ja muille luotetuille liiketoimintakumppaneillemme muun muassa siinä tarkoituksessa, että kyseiset kolmannet osapuolet voisivat lähettää sinulle markkinointiviestejä. Henkilötietojen jakaminen tällaisissa markkinointitarkoituksissa suoritetaan sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti.

·         Luovuttaminen tapahtumien yhteydessä.

Joidenkin tapahtumien yhteydessä saatamme luovuttaa joitakin henkilötietojasi tai kaikki henkilötietosi rahoituslaitoksille, viranomaisille ja kuljetusyrityksille tai postipalveluille, jotka liittyvät tapahtuman toteuttamiseen.

·         Luovuttaminen yritysostojen tai divestointien yhteydessä.

Joissakin olosuhteissa Yritys voi strategisista tai muista liiketoiminnallisista syistä päättää myydä, divestoida, fuusioitua tai muulla tavalla uudelleenorganisoida yrityksiä joissakin maissa.

Voimme luovuttaa sinusta säilyttämiämme tietoja kohtuullisessa määrin neuvottelujen jatkamiseksi tai fuusion, yritysoston, divestoinnin tai Yrityksen omaisuuden tai sen osan myynnin viimeistelemiseksi.

·         Luovuttaminen muista syistä.

Voimme luovuttaa henkilötietoja lain sitä edellyttäessä tai lain niin salliessa tai hyvässä uskossa siitä, että tällainen luovuttaminen on tarpeen laillisten vaatimusten tai meille asetetun oikeudenkäyntimenettelyn noudattamiseksi, oikeuksiemme tai omaisuutemme suojaamiseksi ja puolustamiseksi tai äkillisissä tilanteissa kenen tahansa henkilön turvallisuuden suojaamiseksi.

 

7]    Kansainväliset siirrot

 

Olemme kansainvälinen yritys.Kun käytät Sivustojamme tai vierailet niillä tai kun otat meihin yhteyttä ja annat meille tietojasi, hyväksyt, että henkilötietojasi voidaan sovellettavan lain sallimissa rajoissa kerätä, siirtää ja käyttää Yrityksen, konserniyritysten, toimittajien, jakelijoiden ja muiden liiketoimintakumppaneiden ja/tai edustajien toimesta, jotka toimivat asuinmaasi ulkopuolisissa maissa, mukaan lukien muun muassa Yhdysvallat, Meksiko ja Intia.Huomaa, että näiden maiden tietosuoja ja lain vaatimukset, viranomaisten oikeus tarkastella henkilötietojasi mukaan lukien, eivät välttämättä vastaa oman asuinmaasi tietosuojaa ja lain vaatimuksia.Ryhdymme kuitenkin kohtuullisiin toimiin yksityisyytesi turvaamiseksi ja tarjotaksemme henkilötiedoillesi asuinmaasi tasoa vastaavan suojauksen.

 

Euroopan talousalueella [ETA] oleskelevat käyttäjät

 

Olemme yhdessä konserniyritystemme, palveluntarjoajiemme, urakoitsijoidemme, jakelijoidemme ja muiden liiketoimintakumppaneidemme ja edustajiemme kanssa ottaneet tarpeen mukaan käyttöön asianmukaiset suojauskeinot sen varmistamiseksi, että henkilötietojen siirto ETA-alueen ulkopuolelle tapahtuu asianmukaisen suojauksen alaisesti.Nämä suojauskeinot käsittävät yleensä EU:n vakiosopimuslausekkeet EU:n Yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR] artiklan 46[2] mukaisesti.Lisätietoa henkilötietojesi suojaukseen käytettävistä keinoista saat ottamalla meihin yhteyttä tämän Tietosuojalausunnon lopussa annettuja yhteystietoja käyttäen.

 

8]    Security

Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojesi turvallisuutta.

Käytämme erilaisia tietoturvatekniikoita ja -menettelyjä henkilötietojesi suojaamiseen luvattomalta pääsyltä, käytöltä tai paljastumiselta mukaan lukien tällaisten turvatoimien käyttöönotto sovellettavan lain mahdollisesti vaatimalla tavalla.

Mikään tietojärjestelmä ei kuitenkaan ole täysin turvallinen, emmekä me voi tästä syystä taata henkilötietojesi täydellistä suojausta. Emme myöskään ole vastuussa sellaisten tietojen suojauksesta, joita siirrät Sivustoille hallintamme ulkopuolisten verkkojen, kuten Internetin tai langattomien verkkojen, kautta.

Henkilötietojesi suojaus ja turvallisuus on myös sinusta itsestäsi kiinni.Mikäli olet saanut meiltä [tai itse valinnut] käyttäjätunnuksen ja salasanan Sivustojen käyttöä varten, olet itse vastuussa tällaisten kirjautumistietojen luottamuksellisuuden varmistamisesta ja siitä, ettet paljasta niitä muille.

 

9]    Evästeet ja muu tähän liittyvä teknologia

 

·         Mikä eväste on?

 

Evästeet ovat pieniä määriä tietoa sisältäviä tekstitiedostoja, jotka ladataan kiintolevyllesi tai selaimesi muistiin, kun vierailet jollakin Sivustollamme.Evästeet ovat hyödyllisiä, koska ne auttavat jäsentelemään Sivustojemme sisältöä ja asettelua ja mahdollistavat sellaisten tietokoneiden ja laitteiden tunnistamisen, joilla on jo aiemmin vierailtu Sivustoillamme.Evästeillä on useita eri tehtäviä. Ne esimerkiksi sallivat Sivustojemme muistaa asetuksesi ja auttavat meitä parantamaan Sivustojemme käytettävyyttä ja suorituskykyä sekä sinun käyttökokemustasi niissä.

 

Sivustoissamme voi olla myös Web-majakoina tai yhden kuvapisteen GIF-kuvina tunnettuja sähköisiä kuvia, joiden avulla voimme laskea, montako käyttäjää tietyllä sivulla on vieraillut.Saatamme lisätä Web-majakoita markkinointisähköpostiviesteihin tai uutiskirjeisiin selvittääksemme, onko viesti avattu ja onko sen mukaan toimittu.

 

·         Evästeluokat ja muu käyttämämme tähän liittyvä teknologia

 

Sivustoillamme mahdollisesti olevat evästeet tai muu tähän liittyvä teknologia voidaan jakaa neljään luokkaan:täysin välttämätön, suorituskyky, toiminnallisuus ja profiili sekä mainonta.

             

             

 

 

 

              1.Täysin välttämättömät evästeet

Nämä evästeet ovat tärkeitä, koska ne auttavat sinua liikkumaan Sivustoillamme ja käyttämään niiden toimintoja erityisesti tietoja haettaessa ja tilauksia tehtäessä.Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voitaisi toimittaa.Nämä evästeet eivät kerää sinusta tietoja, joita voitaisiin käyttää markkinoinnissa tai muistamaan, missä kaikkialla olet Internetissä käynyt.Esimerkki täysin välttämättömästä evästeestä on “ostoskorieväste”, jota käytetään muistamaan tuotteet, jotka haluat hankkia, kun lisäät tuotteita ostoskoriin tai siirryt maksamaan.

             

             

              2.Suorituskykyevästeet

Nämä evästeet keräävät tietoja siitä, miten käytät Sivustojamme, kuten millä sivuilla useimmin käyt ja tuottavatko tietyt sivut sinulle virheilmoituksia.Nämä evästeet keräävät tietoja, joita käytetään Sivustojemme toiminnan parantamiseen.Ilman näitä evästeitä emme tiedä, miten Sivustomme toimivat, emmekä voi tehdä parannuksia, jotka voivat parantaa selauskokemustasi.Sivustojemme käyttämiä suorituskykyevästeitä ovat muun muassa Google ja Adobe Analytics [lisätietoja on alla].

             

             

              3.Toiminta- ja profiilievästeet

Näiden evästeiden avulla Sivustomme voivat tallentaa antamiasi tietoja, kuten sivuston kielivalintasi, ja teknisiä tietoja, joista voi olla hyötyä Sivustoillamme vieraillessasi.Ne muistavat esimerkiksi käyttäjätunnuksesi ja käyttäjäprofiilisi osat.Lisäksi ne varmistavat, että Sivustojemme käyttökokemuksesi ja markkinointitoimemme ovat sinulle merkityksellisiä.Niiden avulla voidaan myös tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita, kuten videon katselu tai blogin kommentointi.Näiden evästeiden avulla ei seurata selaustapahtumiasi muissa sivustoissa.

             

             
Ilman näitä evästeitä sivusto ei voi muistaa aiemmin tehtyjä valintoja tai mukauttaa selauskokemustasi.Käytämme evästeitä esimerkiksi tallentamaan kielivalintasi, jolloin tuotehaun tulokset esitetään oikealla kielellä, ja tallentamaan Sivustoissamme näkyvän evästetietopalkin ulkoasuun liittyvät valintasi.Tämän evästeen avulla voimme muistaa evästetietopalkin ulkoasuun liittyvän valintasi, kun vierailet uudelleen sivustossa, jossa teit palkin ulkoasun valinnan, ja muissa Yrityksen sivustoissa, jotka ovat samalla toimialueella tai samalla ylemmän tason toimialueella.

             

             

              4.Mainontaevästeet ja muu tähän liittyvä teknologia

Näitä evästeitä tai muuta tähän liittyvää teknologiaa voidaan käyttää toimittamaan sinulle mainoksia, jotka liittyvät sinuun ja mielenkiinnon kohteisiisi.Niitä voidaan myös käyttää rajoittamaan mainoksen esityskertojen määrää sekä mittaamaan mainostuskampanjan tehokkuutta.Näiden evästeiden avulla saatetaan seurata vierailuitasi muissa sivustoissa.Ilman näitä evästeitä tai muuta tähän liittyvää teknologiaa näkemäsi online-mainokset eivät välttämättä liity sinuun ja mielenkiinnon kohteisiisi.

 

Sallimme kolmannen osapuolen mainoskumppaneidemme käyttää evästeitä ja muuta teknologiaa verkkosivustojen selaustoimintaasi eri ajankohtina liittyvien tietojen keräämiseksi, kun käytät Sivustojamme, mukaan lukien selaamasi tai ostamasi tuotteet ja sijaintisi.Esimerkkejä käyttämistämme mainontaevästeistä ja tähän liittyvästä teknologiasta ovat Google AdWords, Facebook Pixels.

             

             
Evästeasetusten määritys

Sinulta saatetaan pyytää suostumusta evästeiden käyttöön tässä Tietosuojalausunnossa kuvatulla tavalla evästetietopalkin kautta, kun käytät Sivustojamme ensimmäistä kertaa.Useimpien selainten asetukset voidaan määrittää hylkäämään evästeet, ja voit itse poistaa suostumuksesi milloin tahansa muokkaamalla selaimesi asetuksia evästeiden hylkäämistä tai käytöstä poistoa varten.Jos hylkäät evästeet, et ehkä saa kaikkia Sivustojemme tai muiden käyttämiesi sivustojen toimintoja käyttöösi.

             

             
Web-analyysien käyttö

Seuraamme sivustojemme vierailukertoja alan standardin mukaisella Web-analyysilla.Näitä analyysejä tarjoavat Google Analytics, Adobe Analytics, Facebook Pixels, Sitecore Analytics ja Coveo [”Web-analyysien tarjoajat”].Sivustojemme käyttöä koskevan evästeen luomat tiedot [mukaan lukien IP-osoitteesi] lähetetään ja tallennetaan Web-analyysien tarjoajiemme palvelimiin.Web-analyysien tarjoajamme käyttävät näitä tietoja arvioimaan Sivustojemme käyttöäsi, kokoamaan raportteja sivustojen käytöstä sivuston ylläpitäjälle ja tarjoamaan muita palveluita, jotka liittyvät sivuston tapahtumiin ja Internetin käyttöön.Web-analyysien tarjoajat voivat myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos laki sitä edellyttää tai kun kyseiset kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja kyseisten tahojen puolesta.

             

             
Voit kieltäytyä Googlen, Adoben tai Facebookin Web-analyyseistä, tai hallita muutoin tällaisen teknologian käyttöä sivustoillamme vieraillessasi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 

              
Google Analytics -kieltäytymislinkki

Adobe Analytics -kieltäytymislinkki

Facebookin tietosuoja-asetuslinkki [sinun on ensin kirjauduttava tilillesi]

             

10] Jäljittämisen kielto

 

Jotkin selaimet voivat lähettää jäljittämisen kieltosignaaleita Sivustoihin, joiden kanssa käyttäjä viestii.Koska eri selaimet toteuttavat ja aktivoivat tämän ominaisuuden eri tavoin, ei ole aina selkeää, aikooko käyttäjä lähettää nämä signaalit tai tietävätkö käyttäjät edes niistä.Me emme tällä hetkellä reagoi näihin signaaleihin.

 

11] Sinun oikeutesi

Sinulla voi olla tiettyjä oikeuksia liittyen sinusta Sivustojen kautta tai meihin yhteyttä ottaessasi kerättyihin henkilötietoihin.

Jos oleskelet ETA-alueella, alla kuvatut oikeudet saattavat koskea sinua.

Muiden käyttäjien oikeudet riippuvat heidän asuinmaansa lainsäädännöstä.

Autamme sinua käyttämään sovellettavien lakien mukaisia oikeuksiasi.

 

·         Tarkasteleminen:

Sinulla voi olla oikeus käyttää, tarkastella ja korjata Sivustojen kautta tai meihin yhteyttä ottaessasi kerättyjä henkilötietoja.

Joissakin tapauksissa voit käyttää tätä oikeutta siirtymällä sivulle, jolla annoit tiedot.

Voit auttaa meitä ylläpitämään tietojen oikeellisuutta ilmoittamalla meille postiosoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi muutoksista.

·         Vastustaminen:

SINULLA SAATTAA OLLA OIKEUS VASTUSTAA OMIIN HENKILÖTIETOIHISI LIITTYVÄÄ TIETYNTYYPPISTÄ KÄSITTELYÄ MUKAAN LUKIEN SILLOIN, KUN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJA OIKEUTETUN ETUMME PERUSTEELLA TAI SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSISSA.

SAATAMME JOISSAKIN TAPAUKSISSA OSOITTAA, ETTÄ MEIDÄN ON PAKOTTAVIEN LAILLISTEN SYIDEN VUOKSI JATKETTAVA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYÄ, MISSÄ TAPAUKSESSA EMME OLE VELVOLLISIA TOTEUTTAMAAN PYYNTÖÄSI.

·         Poistaminen:

Sinulla saattaa olla oikeus pyytää henkilötietojesi poistoa esimerkiksi, kun tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty.

·         Rajoittaminen:

Sinulla saattaa olla oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista esimerkiksi, kun olet kyseenalaistanut tietojen oikeellisuuden.

·         Tietojen siirtäminen:

Sinulla saattaa olla oikeus vastaanottaa ja käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiisi.

Tätä kutsutaan siirto-oikeudeksi, ja, kun sovellettavissa, se vaatii meitä siirtämään tai kopioimaan henkilötietosi meidän järjestelmistämme sinulle tai [kun teknisesti mahdollista] valitsemallesi kolmannelle osapuolelle siten, ettei tämä vaikuta tietojen käytettävyyteen.

·         Suostumus: Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla saattaa olla oikeus poistaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän Tietosuojalausunnon lopussa annettujen yhteystietojen kautta tai, sähköpostimarkkinoinnin osalta, käyttämällä markkinointisähköpostiviesteissä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä.

Tämä ei vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista tapahtuneen käsittelyn lainmukaisuuteen.

 

Vastaamme kaikkiin oikeuksiesi käyttöön liittyviin pyyntöihisi laissa säädettyjen aikarajojen puitteissa.Pyyntösi toteuttamisesta voidaan periä maksu, mikäli laki sen sallii.Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä tämän Tietosuojalausunnon lopussa annettuja yhteystietoja.Saatamme tarkistaa henkilöllisyytesi ennen pyyntösi mukaisten toimien suorittamista.Jos koet, että emme käsittele henkilötietojasi tietosuojalain mukaisesti, voit tehdä asiasta valituksen valvontaviranomaiselle, joka valvoo tietosuojalainsäädännön noudattamista omalla lainkäyttöalueellasi.Toivomme kuitenkin, että annat meille tilaisuuden selvittää asia: voit ottaa meihin yhteyttä minkä tahansa valituksen tiimoilta.

 

Jos sinulla on kysyttävää oikeuksistasi tai haluat käyttää oikeuksiasi, voit lähettää tietosuojaasi koskevan tietopyynnön seuraavasta linkistä:

 

 https://honeywellhub.secure.force.com/PrivacyInformationRequestForm?lang=fi

 

 

12] Lapsia koskevat tiedot

Emme tarkoituksella kerää tietoja lapsilta tai kohdista Sivustojamme lapsille.

”Lapset” määritellään sen lainkäyttöalueen, jolla oleskelet, lakien ja asetusten mukaisesti.

13] Linkit muille verkkosivustoille

Sivustomme saattavat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, tuotteisiin ja palveluihin.

Emme ole vastuussa näistä verkkosivustoista, tuotteista tai palveluista, niiden käytännöistä tai niiden henkilötietojen keräämisestä tai muusta käsittelystä.

Näiden kolmansien osapuolten käytännöt koskien tietojen keräämistä heidän verkkosivustojensa, tuotteidensa tai palveluidensa kautta ovat heidän omien tietosuojalausuntojensa alaisia.

Kehotamme sinua tutustumaan tällaisten kolmansien osapuolten tietosuojalausuntoihin.

 

14] Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojalausunnosta tai henkilötietojesi käsittelykäytännöistämme, haluat tehdä valituksen tai haluat ottaa yhteyttä Tietosuojavastaavaamme, ota meihin yhteyttä alla annettuja yhteystietoja käyttämällä.

Perehdymme asiaan viivytyksettä ja pyrimme pääsemään asiassa tyydyttävään ratkaisuun.

 

https://www.fi-eshop.adiglobal.com/content/content_contact.numo.

 

 

15] Tämän Tietosuojalausunnon muutokset

Saatamme ajoittain päivittää tätä Tietosuojalausuntoa.

Kun niin käy, vaihdamme Tietosuojalausunnon ylä- ja alaosassa olevan ”Päivitetty viimeksi” -päiväyksen ja ryhdymme muihin lainsäädännön mahdollisesti edellyttämiin lisätoimiin.

 

 

 

              Päivitetty viimeksi 23.5.2018